Şampon facut in casa ( homemade )


De ce sa folositi sampon de casa? Asa veti deveni mai putin dependent de samponul cumparat si economisiti si bani. Aceasta reteta este usor de facut, iar samponul este potrivit pentru toate tipurile de par, inclusiv pentru parul vopsit.
Veţi avea nevoie de:

  • bicarbonat de sodiu
  • apă
  • suc de lămâie sau oţet de mere


Amesteca 1 lingura de bicarbonat intr-o cana cu apa. Cand parul este umed masati acest amestec la rădăcinile părului dumneavoastră, apoi usor si parul.Nu te mira daca o sa ai o senzatie ciudata, iti va lua un timp pana te vei obisnui cu acest lucu. Trucul este să fii blând cu părul tau,astfel încât acesta să nu se incurce. Clătiţi şi stoarceti parul.
Amestecă 1 lingura de otet sau suc de lamaie cu o cana de apa si apoi toarna peste parul tau. Aceasta va actiona asupra parului ca un balsam şi vei ramane placut surprins ca parul se descurca usor. Se clăteşte şi se usucă în mod normal.
Veţi vedea că aveţi nevoie sa va spalati pe cap o dată sau de două ori pe săptămână, parul va ramane sanatos si stralucitor fara sa mai fie afectat de compusii chimici ce se gasesc in sampoanele din magazine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu